#Bioscooptip: Ant-man

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Er zijn al veel superheldenfilms geweest de laatste tijd en daar kunnen we er nu weer een aan toevoegen: Ant-Man. De film draait sinds gisteren in de bioscoop.


Ik ben er nog niet helemaal uit of dit wel of niet een leuke film is. De trailer vind ik in iedere geval wel grappig. Hopelijk nemen de filmmakers zichzelf niet te serieus en hebben ze er gewoon een vermakelijke film van gemaakt. Je kunt van Mierman toch niet een serieuze superheld maken, dat past gewoon niet. Het is zeker een van de slechtste superhelden namen. Gelukkig is in de trailer te zien dat ze dat zelf ook al door hadden.

Even kort het verhaal van de film: Scott Lang (Paul Rudd) is een draaideurcrimineel die zijn leven wil beteren voor zijn dochter. Dit lukt niet echt en uiteindelijk raakt hij via zijn oud-celgenoot betrokken bij een inbraak waarbij hij stuit op een vreemd pak. Als hij het aantrekt krimpt hij naar het formaat van een mier. De eigenaar van het pak, Dr. Hank Pym (Micheal Douglas), is van hem onder de indruk en in plaats van hem aan te geven kiest hij ervoor om hem te trainen. Om te voorkomen dat de technologie in de verkeerde handen valt wordt Scott met behulp van Dr. Pym Ant-Man.

De film lijkt wel goed te passen in de Marvel-reeks en heeft uiteraard ook weer verwijzingen naar de andere films. Er zijn al geruchten over een deel twee. Voorlopig dus geen tekort aan superhelden…

Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.