Trailertip: The Ottoman Lieutenant

Voor de liefhebbers van onze eigen Michiel Huisman (en wie is dat niet), komt er weer een nieuwe film met hem aan. Heb je de trailer nog niet gezien? Dit is je kans en dat is best de moeite waard. Het is zeker niet de film van het jaar, maar hey Michiel ziet er in ieder geval niet verkeerd uit en dat maakt best veel goed 😉

De film heet The Ottoman Lieutenant en gaat (niet geheel verrassend) over een Turkse luitenant. De luitenant moet een Amerikaanse verpleegster beschermen. Nou ja, ik kan het hele verhaal gaan voorkauwen, maar je kunt net zo goed zelf de trailer kijken. Enjoy!

Josh Hartnett, je weet wel die kerel die ooit even wereldberoemd was door zijn rol in Pearl Harbor en ongeveer net zo snel weer uit beeld verdween, speelt trouwens ook een belangrijke rol in deze film. Sir Ben Kingsley is ook te zien. Dus genoeg om naar te kijken zouden wij zo zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.