Serietip voor deze winter!

De donkere winterdagen komen er weer aan en dan is er niets beter dan met een warme kop thee een nieuwe serie te kijken. Weet je nog niet welke? Ik raad je Orphan Black aan! (als je hem nog niet gezien hebt natuurlijk!) 

OrphanBlackClones_0

Orphan Black gaat over Sarah Manning. Sarah is een beetje de weg kwijt geraakt en daarmee ook haar dochter. Net als ze terug is om haar dochter weer te zien ziet ze een vrouw voor de trein springen. Niet zomaar een vrouw, maar een vrouw die precies haar evenbeeld is. De vrouw in kwestie is Beth Childs en Sarah besluit Beths leven tijdelijk over te nemen om van haar enge vriendje Vic af te komen en aan wat extra geld te komen. Dit leid tot een aaneenschakeling van vreemde gebeurtenissen. Al snel blijkt dat Beth niet de enige is die er net zo uitziet als Sarah, maar dat er nog meer vrouwen zijn.

Zo is er Alison (een nette huisvrouw), Cosima (de lesbische wetenschapper) en Helena (de gestoorde Oostblokster). Al snel vindt ze uit dat het geen toeval is dat ze allemaal zo op elkaar lijken. Ze zijn klonen en voor ze het weet wordt ze een duistere wereld met veel geheimen in getrokken. ‘Welcome to cloneclub!

Wat ik echt top vindt is dat je echt het idee hebt dat er veel verschillende karakters zijn terwijl ze toch echt allemaal door dezelfde actrice gepeeld worden. Er moet echt een groot compliment gegeven worden aan Tatiana Maslany, want zij geeft elke kloon haar eigen persoonlijkheid.

Ook onze eigen Michiel Huisman speelt een rol in de serie. Ondertussen zijn er drie seizoen te zien op Netflix en het gaat nog niet vervelen. Hopelijk kunnen we binnenkort van seizoen 4 gaan genieten! Ik zeg: zet de thee maar vast klaar…

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jessica schreef:

    Oeh ja, deze serie heb ik vorig jaar ontdekt. Heerlijk om te bingen op Netflix 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.