Fijne filmmeneer: Austin Butler

Weer terug van weggeweest de fijne filmmeneer op woensdag! Je hebt er even op moeten wachten, maar vanaf nu probeer ik weer elke woensdag een leuke man uit de film/seriewereld in de spotlight te zetten (af en toe afgewisseld met een fijne filmmevrouw). We beginnen deze nieuwe serie met Austin Butler.

Naam: Austin Robert Butler
Geboortedatum: 17 augustus 1991
Burgerlijke staat: Heeft al lange tijd met Vanessa Hudgens

Waarom beginnen we met Austin? Nou heel simpel eigenlijk. Vanaf morgen staat het nieuwe seizoen van The Shannara Chronicles op Netflix. Dat leek mij het uitgelezen moment om een van de hoofdrol spelers in de picture te zetten. Aangezien we Aaron Jakubenko al eerder in het zonnetje hadden gezet is de beurt nu aan Austin.

Lekker casual
Hij mag vaker voorbij peddelen
Kennelijk kijkt hij vaak verbaasdachtig in de serie. Deze blik heeft hij namelijk op bijna alle stills uit The Shannara Chronicles…

Een van zijn eerste rollen was in Hannah Montana. Vervolgens kwamen bijna alle Disneyseries langs. Waarschijnlijk heeft hij zo zijn vriendinnetje ontmoet. Na de Disneyfase was het tijd voor wat serieuzer werk. Toen kwamen de CSI’s en dergelijke om de hoek. Bij Arrow mocht hij zelfs drie afleveringen meedoen in plaats van één.

Vrij snel daarna kwam The Shannara Chronicles. In deze serie speelt hij de halfelf Will en had daarmee zijn eerste hoofdrol in een serie te pakken. Vanaf morgen is seizoen 2 van deze serie eindelijk op Netflix te zien. Dus wil je meer zien van deze fijne filmmeneer? Gewoon lekker gaan Netflixen 😉

Nutteloos feitje: Speelt gitaar en piano

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.