Bioscooptip: Halloween Horror Show

on

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een held op sokken ben als het aankomt op films. Halloween is dus niet mijn tijd van het jaar. Maar wellicht sta jij iets sterker in je schoenen dan ik en heb je zin om even lekker weg te griezelen. Dan heb ik een goede tip voor je, namelijk de Halloween Horror Show.

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober presenteert Mr. Horror voor de negende keer de Halloween Horror Show. Bij deze horrormarathon is het niet mogelijk om rustig op je stoel te blijven zitten. Dus als horrorliefhebber kom je deze nacht helemaal aan je trekken in Pathé Tuschinski Amsterdam en andere theaters door het hele land. Er staan vier nieuwe horrorfilms op het programma. Dat wordt dus een slapeloze nacht! Dit zijn de films die gedraaid worden:

  • The Autopsy of Jane Doe (regie: Andre Øvredal)
  • Jigsaw (regie: Michael en Peter Spierig)
  • Don’t Hang Up (regie: Damien Macé en Alexis Waisbrot)
  • It Stains the Sands Red (regie: Colin Minihan)

Dit jaar kun je naast Amsterdam ook terecht in andere steden. Check snel of de bioscoop bij jou in de buurt er tussen zit!
Rotterdam (Pathe Schouwburgplein én Cinerama), Den Haag (Pathe Spuimarkt), Almere (Kinepolis Almere), Arnhem (Pathé Arnhem), Breda (Kinepolis Breda én Pathé Breda), Dordrecht (Kinepolis Dordrecht), Emmen (Kinepolis Emmen), Enschede (Kinepolis Enschede), Groningen (Kinepolis Groningen), Haarlem (Pathé Haarlem), Helmond (Pathé Helmond), Hengelo (Cinema Hengelo)(*), Leeuwarden (Cinema Leeuwarden)(*), Maastricht (Pathé Maastricht), Tilburg (Pathé Tilburg), Utrecht (Kinepolis Jaarbeurs én CineMec Utrecht), Zoetermeer (Kinepolis Zoetermeer) en Zwolle (Pathé Zwolle)

(*) In Hengelo en Leeuwarden zijn slechts drie van de vier films te zien: The Autopsy of Jane Doe, Jigsaw en It Stains the Sands Red

Halloween Horror Show in Amsterdam
Wie anders dan Mr. Horror himself, Jan Doense, presenteert de Halloween Horror Show live in Pathé Tuschinski Amsterdam. Kom je helemaal in stijl verkleed naar het theater, dan maak je kans op toffe prijzen. De Halloween Horror Show in Amsterdam maakt dit jaar opnieuw deel uit van het spectaculaire meerdaagse Amsterdam Halloween Festival, dat loopt van 25 tot en met 31 oktober. Voor meer informatie: www.halloweenamsterdam.com

Wil je nog meer informatie of tickets kopen? Neem dan even een kijkje op www.horrorshow.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.