Bioscooptip: Patti Cake$

Het weer wordt er de komende tijd niet echt beter op. Dus hoog tijd voor een leuke bioscooptip! Vanaf vandaag draait Patti Cake$ in de bios. Dit is het speelfilmdebuut van de Amerikaanse regisseur Geremy Jasper.

De film draait om de 23-jarige Patricia Dombrowski. Zij staat beter bekend als Patti Cake$ of Killa P. Patricia droomt van een carrière als succesvolle rapper, maar dat is nog niet zo makkelijk. Ze wordt door de rappers op straat uitgelachen, want ze voldoet niet aan het beeld van een succesvolle rapper.

Thuis loopt ook niet alles op rolletjes. Ze woont samen met haar invalide oma en haar verbitterde moeder in één huis. Daarom werkt ze keihard om extra geld te verdienen. Daarnaast grijpt ze elke kans aan om haar muziek naar buiten te brengen. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd én haar oma, gaat ze de pestkoppen, onbetaalde rekeningen en onvervulde dromen te lijf!

Kortom een verhaal over een vrouw die het ondanks alle tegenslagen koste wat kost wil maken. Gaat het haar lukken? Om dat uit te vinden zul je toch naar de bioscoop moeten. De film is vanaf vandaag te zien, dus mocht je nog op zoek zijn naar een film over sterke vrouwen. This is the one! De film is niet voor niets genomineerd voor de Grand Jury Prize bij het Sundance Filmfestival.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Ik ben er wel benieuwd naar…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.