Lang leve de pessimist!

Op de een of andere manier hebben mensen altijd een negatieve associatie met het woord pessimist. Ik niet! Ik ben dol op pessimisten en vooral in TV-series. Geen idee waarom, maar het zijn altijd mijn favoriete karakters. 

Ik kan juist niet tegen die hyper optimistische types. Die irriteren mij mateloos. Geef mij maar de pessimistische, sarcastische, tikje chagrijnige types die aan van alles en nog wat een hekel hebben. Ik heb even een lijstje gemaakt van mijn favorieten. Uiteraard met voorbeeld en in willekeurige volgorde!

Dean WinchesterSupernatural

Alec LightwoodShadowhunters

Jess MarianoGilmore Girls

Chris HalliwelCharmed

Harvey SpecterSuits

Danny Williams – Hawaii 5 0

Wie is jouw favoriet? Staat hij of zij er nog niet tussen? Let me know en wie weet voeg ik hem of wellicht haar wel toe aan de lijst!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.