Prison Break is terug!

Soms heb je van die series waar je meteen verslaafd aan bent. Prison Break was er zo eentje. Het eerste seizoen zat ik werkelijk aan de buis gekluisterd. Wat een spannende serie was dat en de hoofdrolspeler mocht er ook wezen! En nu komt de serie terug. Gelukkig geen grap ook al plaatsen we dit bericht op 1 april 😉

Even een opfrissertje:
Michael Scofields (Wentworth Miller) broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) is ten onrechte ter dood veroordeeld. Dat kan Michael niet verkroppen en hij doet er alles aan om hem uit de gevangenis te krijgen. En met alles bedoel ik ook echt alles. Hij pleegt een overval om in dezelfde gevangenis te komen en dan begint het pas echt. De ingenieuze Micheal heeft namelijk de hele plattegrond van de gevangenis op zijn lichaam getatoeëerd en weet zo precies hoe hij moet ontsnappen. Helaas werkt niet iedereen mee. Bewakers als Bellick werken hem constant tegen en medegevangenen als T-Bag helpen ook niet echt. Gelukkig zijn er ook wat lichtpuntjes zoals zijn celgenoot Sucre en dokter Sara (waar hij uiteraard verliefd op wordt). Nou ja goed de titel geeft het einde natuurlijk al wel een beetje weg… Precies ze ontsnappen.

Het volgende seizoen zijn ze op de vlucht. Helaas voor hen loopt het niet helemaal zoals ze willen en komen ze met zijn allen gezellig in een andere gevangenis. Daar is uiteraard geen getatoeëerde plattegrond van dus ze moeten een ander plan bedenken. Eenmaal eruit moeten ze weer op de vlucht enzovoort…

Persoonlijk vond ik het na het eerste seizoen iets minder leuk en ben ik ergens halverwege seizoen 2 afgehaakt. Later heb ik de serie toch weer opgepikt en vond ik het toch wel spannend. Ik heb toen alle seizoenen en de afsluitende film gekeken. Ben nu alleen wel heel benieuwd hoe ze het einde van de film gaan verklaren, want ja… Kennelijk beginnen ze zeven jaar later en in die tijd kan er natuurlijk een hoop gebeuren! Drie keer raden… Inderdaad er zit weer iemand in de gevangenis en die moet er natuurlijk uit.

Vanaf 5 april zijn de nieuwe afleveringen te zien bij Fox. Ik heb er in ieder geval weer zin in en zit gegarandeerd voor de TV!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Ben aan deze serie beginnen in het verleden maar het wist me onvoldoende te pakken en ben ik er mee gestopt. Maar kan me helemaal voorstellen dat het voor fans heerlijk nieuws is 🙂

  Like

  1. Miss Movie schreef:

   Was zelf na seizoen 1 ook afgehaakt, maar later toch weer opgepakt. Ben benieuwd hoe ze nu terugkomen 😉

   Like

 2. dominds schreef:

  Ik heb zojuist de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gekeken en ik vond hem echt super! Ik kan niet wachten tot de volgende afleveringen ❤

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Ik ben ook erg benieuwd hoe het verder gaat!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.