Review: The Crown

on

Het maakt niet uit of je royaltylover, geschiedenisfreak of Engelandkenner bent, deze serie is geweldig! Ondertussen zijn Queen Elizabeth en haar man Philip respectievelijk 90 en 92 jaar oud, maar ook zij waren vroeger natuurlijk jong.

Het is prachtig hoe hun leven in beeld is gebracht. Je gaat echt terug in de tijd en je kunt een kijkje achter de schermen nemen bij de koninklijke familie. Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Het is geen sprookje zoals Assepoester, maar het echte leven. Na het zien van deze serie kun je bijna niet anders dan heel veel respect hebben voor Queen Elizabeth. Die vrouw heeft echt veel moeten opgeven voor het landsbelang.

Ik had ook echt niet het gevoel dat ik naar een TV-serie zat te kijken. Alles leek echt. Oké voor dat budget mag het misschien ook wel, maar je moet het toch maar even doen… En dat hebben ze. De acteurs zijn super goed gecast en de sets zien er fenomenaal uit.

Voor iedereen die deze serie nog niet heeft gezien… Hup nu meteen naar Netflix en aanzetten die handel! Wat een prachtige serie. Schitterend gemaakt, fantastisch geacteerd en alles, maar dan ook alles klopt!

Cijfer: 10 beter wordt het niet!

 

Bron afbeelding

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ik ga deze binnenkort kijken, lijkt me zo tof!

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Zeker doen! Absoluut de moeite waard!!! 😀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.