Review: Soof 2

on

Ik wilde graag een avondje film met een oud-collegaatje vorige week vrijdag, maar naar welke film moet je dan? Er draaide niet heel veel spannends. Zij had Fantastics Beasts al gezien en dan bleef eigenlijk alleen Soof 2 over. Een paar jaar geleden had ik Soof ook in de bioscoop gekeken, dus waarom niet?

Nou daar zijn wel een paar redenen voor te bedenken. Begrijp me niet verkeerd op zich is er prima naar te kijken, maar dat ik dan ook wel alles. De film is erg langzaam. Ik dacht bij veel scenes: “En door”. Niet bepaald een goed teken. Er zitten wel een paar leuke dingen in, maar die heb je dan voor een groot gedeelte al in de trailer gezien…

De acteurs zijn stuk voor stuk allemaal goed, maar op de een of andere manier kwam het toch niet helemaal op gang. Het was gewoon geen vernieuwend verhaal. Ik kijk dan ook niet bepaald uit naar de aankomende TV-serie. Persoonlijk denk ik dat ze er beter mee kunnen stoppen, maar ja het is natuurlijk een groot succes dus dat zal wel niet gebeuren.

Dat het een groot succes is bleek wel toen ik kaartjes wilde reserveren. In Amersfoort was de zaal in Pathé al helemaal uitverkocht. Dus weer eens ouderwets naar Vue Grand Theater geweest. Dat is voor mijn gevoel ook echt ouderwets. De verf kwam op verschillende plekken van de muur en de stoelen zijn ook niet fantastisch, maar het ergste is de pauze in de film. Ik heb daar zo’n hekel aan. Het is altijd op een onnozel punt in de film en vaak zelfs halverwege een zin. Kom op! Ik heb zelfs ooit gehad dat de film na de pauze nog maar een kwartier duurde… Na de pauze weet ik ook nooit waar ik ook al weer was in de film. Het lijkt me duidelijk voor mij de volgende keer weer gewoon Pathé.

Cijfer: 6 kijkt wel lekker weg, maar daar houdt het helemaal mee op.

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ricardo schreef:

  Dit soort films kijk ik wel graag maar niet in de bios. Nee, voor mij echte bankhang met een bak ijs film.

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Is inderdaad veel meer een film voor thuis op de bank 😉 Prima voor een regenachtige zondag ofzo

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.