Nieuwe Pathé in Zwolle

Zoals je pas al bij ons hebt kunnen lezen gaat op 7 december Pathé de Kroon in Zwolle dicht, maar niet getreurd er komt een nieuwe super de luxe bioscoop voor terug! Wij mochten afgelopen donderdag alvast een kijkje achter de schermen nemen bij Pathé Zwolle. En dat was zeker de moeite waard!

img_9731De nieuwe bioscoop gaat vanaf 15 december open voor het grote publiek en telt maar liefst 9 ruime zalen! Loveseats all-around dus als je gezellig tegen je liefje wilt aan kruipen tijdens de film is dat geen probleem en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden.

Twee zalen zijn uitgerust met het nieuwe Dolby ATMOS. Voor iedereen die geen idee heeft wat dat is… Dat is een systeem dat het geluid vele malen realistischer maakt. Dus als je naar een oorlogsfilm zit te kijken krijg je de neiging om te gaan duiken voor de kogels ;).

Helemaal in de film!img_9734
Bij het ontwerp van de zalen is aan alles gedacht om jouw filmbeleving zo perfect mogelijk te maken. Alle zalen zijn 100% geluiddicht. Je zult dus nooit ook maar iets horen van die hysterische actiefilm die speelt in de zaal terwijl jij naar een mooie stille dramafilm zit te kijken. Maar wat ons betreft het allerbeste er is nul licht in de zaal! Het is echt pikdonker. Er zijn alleen hele flauwe lichtjes in de reling van de trap, maar die zijn niet zichtbaar in de stoel. Ze zijn zelf zo ver gegaan dat ze de relingen terug hebben gestuurd omdat ze te glimmend waren. Om te voorkomen dat teveel afleiden zijn de relingen dus alsnog mat gemaakt.

Ben je een beetje vroeg en moet je nog een tijdje wachten voor de zaal opengaat? Maak je geen zorgen je hoeft je niet te vervelen. De lobby’s zijn ingericht als grote lounge-area’s en vooral op de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over Zwolle. Je kunt de Peperbus in al zijn glorie bekijken!

img_9725Zoet of hartig?
Maar er is ook gedacht aan alles buiten de film om. Wat dacht je van de een unieke popcorner. Het is de eerste in zijn soort in Nederland. Hier kun je uiteraard de standaard zoete en zoute popcorn krijgen, maar je kunt ook je eigen popcorn samenstellen met bijzondere toppings als oreo, knettersuiker, chilipoeder en zelfs gebakken uitjes. Alle combinaties zijn mogelijk dus je kunt je al je popcornfantasieën uit laten komen! Wil je ook wat drinken bij de popcorn? Dan kun je terecht in de Starbuck-to-go. Dus geen saaie koffie en thee meer, maar een uitgebreid assortiment!

img_9728Wij gaan binnenkort zeker de popcorner uitproberen en heerlijk genieten van de prachtige zalen en extra grote schermen. Kom maar door met die ultieme filmbeleving!

Op 14 december is de officiële opening en uiteraard is Miss Movie erbij om uitgebreid verslag te doen.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Paul schreef:

  Leuk verslag en het ziet er goed uit!

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Dank je wel! Het ziet er zeker goed uit. Als je een keer in de buurt van Zwolle bent, zou ik er zeker even langs gaan als ik jou was 😉

   Like

   1. Paul schreef:

    Ga ik doen! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.