Trailer: The BFG

Oké deze trailer is al even uit, maar wij waren er ook even uit. En ik word zo vrolijk van deze trailer dat ik hem toch met jullie wilde delen. Eindelijk is een van mijn favoriete tekenfilms van vroeger verfilmd, namelijk De Grote Vriendelijke Reus (De GVR)!!!

the bfg

Ik weet nog goed dat ik hem voor het eerst zag op de basisschool. Niet een heel smakelijk verhaal overigens, maar ik was die ochtend niet zo lekker en heb overgegeven tijdens de film en moest van de juf naar huis. Ik was natuurlijk zwaar teleurgesteld, want ik had het einde niet gezien :(. Kon ik niet gewoon ziek worden tijdens de rekenles? Gelukkig had een vriendinnetje de film op videoband (ja, dat was toen nog hip). Dus de week erna kon ik hem toch nog afkijken en ik vond het super spannend. Een ding is zeker, dit is een film die me altijd is bijgebleven.

Zou de verfilming dan niet tegen gaan vallen, kun je jezelf afvragen. Dat kan natuurlijk, maar als ik de trailer zo zie gaat het met deze film wel goed komen. Ik heb er zin in! Hoop alleen dat ik niet weer ziek word bij de eerste keer kijken van deze film 😉

Vanaf 20 juli is De GVR in de bioscoop te zien.

 

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Ik heb het boek nooit gelezen, maar aangezien het een Spielberg film is, is dit voor mij een must-see.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.