Review: The BFG

Als klein meisje was De GVR een van mijn favoriete tekenfilms. Nu heeft Steven Spielberg er een film van gemaakt, dus weer even jeugdherinnering ophalen in de bioscoop! 

the bfg

Een tijdje geleden plaatste ik de trailer al op onze blog met de volgende tekst eronder:

“Zou de verfilming dan niet tegen gaan vallen, kun je jezelf afvragen. Dat kan natuurlijk, maar als ik de trailer zo zie gaat het met deze film wel goed komen. Ik heb er zin in! Hoop alleen dat ik niet weer ziek word bij de eerste keer kijken van deze film ;)”

Nou ik ben gelukkig niet ziek geworden, maar de film viel wel erg tegen! Tuurlijk was de film erg mooi gemaakt. De GVR ziet er echt uit als een hele vriendelijke oude reus, maar verder viel het mij gewoon erg tegen. De film was traag en kwam totaal niet op gang. Het was ook geen moment spannend. Terwijl de tekenfilm vroeger wel spannend was. Vooral de scenes met de reuzen had veel meer ingezeten.

Eigenlijk waren de enige leuke scenes die met de koningin van Groot-Brittannië. Ik had zeker meer verwacht van een Steven Spielberg film. Ik kan me een groot gedeelte van de film niet eens meer echt goed herinneren en ik heb hem eergisteravond gezien… Dat is zeker geen goed teken!

Kortom: De film was mooi gemaakt, maar helaas gewoon behoorlijk saai!

Cijfer: 5,5

 

Bron afbeelding

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ik heb precies hetzelfde: ik vond ‘m leuk om naar te kijken en inderdaad, de scènes in Buckingham Palace waren geweldig, maar verder vond ik er gewoon niet veel aan. Jammer!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.