Gilmore Girls Revival

Het gerucht ging al een tijdje en kort geleden werd het officieel bevestigt… Gilmore Girls komt terug! In andere posts hebben we er al aandacht aan besteed, maar als fan van het eerste uur, vond ik dat ik toch een gehele post aan de Gilmore Girls Revival moest wijden! Want er is weinig waar ik zo naar uitkijk dan naar deze serie!

gilmore girls

Vannacht twitterde Milo Ventimiglia dat ook hij meedoet aan de Gilmore Girls Revival. Kijk en daar worden we gelukkig van. Logan was al leuk, maar Logan is geen Jess! Nu Dean nog en we zijn compleet…

Zou Rory dan toch eindelijk met een van deze drie mannen eindigen? Of zou er een nieuwe liefde voor de deur staan? We zullen het gewoon braaf moeten afwachten. In ieder geval hoop ik dat Luke en Lorelai gewoon bij elkaar komen. Dat blijft mijn grootste frustratie van de serie. Chris hoef ik dan ook niet per se terug te zien in de Revival. Hij mag best terugkomen als hij maar uit de buurt van Lorelai blijft.

Helaas is Edward Herrmann die Richard Gilmore speelde twee jaar geleden overleden. Hem zien we dus niet terug, al zullen ze heus wel aandacht aan hem besteden. De lijst met mensen die wel meedoen wordt steeds langer. Hier even een overzichtje:

 • Lorelai Gilmore
 • Rory Gilmore
 • Emily Gilmore
 • Luke Danes
 • Lane Kim
 • Logan Huntzburger
 • Jess Mariano
 • Paris Geller
 • Michel Gerard
 • Kirk Gleason (ik wist niet dat dat zijn achternaam was. Weer wat geleerd!)

En op wie hopen we nog?

 • Sookie St. James
 • Dean Forrester
 • Taylor Doose
 • Miss Patty
 • Mrs. Kim

Als het goed is komt de miniserie aankomend najaar op Netflix. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Hopelijk komen we er nu ook achter wat de schrijfster als allerlaatste woorden voor de serie had bedacht, want tot op heden heeft ze dat nooit gedeeld…

Update: Vandaag werd ook bekend dat Dean en Christopher terugkomen! Het wenslijstje wordt steeds korter…

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.