Fijne filmmeneer: Eoin Macken

Deze week hebben we weer eens een wat onbekendere acteur gekozen als fijne filmmeneer. Want onbekend maakt bij ons niet onbemind, zeker niet bij deze fijne meneer. We hebben namelijk gekozen voor Eoin Maken…

eoin macken

Naam: Eoin Christopher Macken
Geboortedatum: 21 februari 1983
Burgerlijke staat: Geen idee (stiekem hopen we single…)

Voor de liefhebbers van de BBC-serie Merlin zal deze acteur niet onbekend zijn. Hij speelde namelijk Gwaine en van de ridders van King Arthurs ronde tafel. Maar voor de meeste andere zal Eoin niet heel bekend voorkomen en dat is jammer. Tijd dus om hem tot fijne filmmeneer van de week uit te roepen!

Ik vond Gwaine echt een van de leukste personages in Merlin. Leuk koppie en lekker bijdehand, maar wel met een heel klein hartje. Ik hou ervan! En dat hij best vaak zijn shirt uittrekt is ook niet heel vervelend natuurlijk ;).

Als Gwaine in Merlin
Als Gwaine in Merlin
eoin shirtless
Oeh la la!
Doe ons zo'n dokter!
Doe ons zo’n dokter!

Waar kun je Eoin eventueel nog meer van kennen? Bijvoorbeeld van The Night Shift. Soort Grey’s Anatomy, maar dan ’s nachts. RTL 8 heeft het eerste seizoen van die serie vorig jaar uitgezonden. Voordat Eoin acteur werd is hij ook model geweest. Dus je kunt hem zomaar ergens in een blad voorbij hebben zien komen zonder dat je het wist…

Ook heeft hij zelf een film gemaakt, namelijk Cold. Hij heeft die film zelf geschreven en geregisseerd. Uiteraard speelde hij zelf ook in de film. Ik heb hem nog niet gezien, maar op IMDb krijgt hij een 8. Dus heel slecht kan hij niet zijn. Binnenkort toch maar een keer opzoeken denk ik!

Hopelijk zien we nog veel meer van deze fijne filmmeneer in de toekomst!

Nutteloos feitje: Hij heeft een honors degree in Psychologie. Geen domme jongen dus!

Bron: afb.1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.