What to see – Marieke

In mei hadden Miron en ik een lijstje met films en tv-series die we nog graag wilden zien en gingen met onszelf de uitdaging aan en een maand later keken wat we gezien hadden. En dat viel nogal tegen… Nu zijn we een paar maanden verder. Toch benieuwd hoe ver ik nu gekomen ben en dus tijd om de lijst er weer eens bij te pakken.

Films

Hieronder de lijst van alles wat ik wilde zien:

 • The Wolf of Wall Street
 • The Theory of Everything
 • The Imitation Game
 • Divergent
 • Insurgent
 • Into the Woods
 • Jersey Boys (heb de musical op Broadway gezien en de hoofdrolspeler van toen speelt ook de hoofdrol in de film, dus die moet ik toch echt een keer kijken!)
 • Django Unchained
 • Wild
 • East of Eden
 • Furious 7
 • American Sniper

En dan de series:

 • Game of Thrones – seizoen 5
 • Supernatural – nieuwste afleveringen seizoen 10 (ben bijna bij, pfff)
 • Grey’s Anatomy – vanaf halverwege seizoen 6 (ja, ik weet het schandalig!)
 • Suits – seizoen 4
 • Once Upon a Time – seizoen 4
 • Gotham – halverwege seizoen 1
 • Revenge – halverwege seizoen 2

En dan heb je nog de series waar ik nog helemaal aan moest beginnen:

 • Downton Abbey
 • The Walking Dead
 • Breaking Bad

Alles wat doorgestreept staat heb ik dus eindelijk gekeken! De rest staat nog steeds open, zucht… Er zijn ook zoveel leuke films en series. Tussendoor heb ik ook veel te veel dingen gekeken die niet op dit lijstje stonden. Eigenlijk komt er elke week wel iets nieuws bij. Het is allemaal niet bij te houden, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk te kijken! 😉 Misschien kan ik er binnenkort weer wat afstrepen!

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.