Grey’s Anatomy in de nacht

on

Vanaf vanavond komt RTL 8 met een nieuwe tv-serie, namelijk The Night Shift. Een ziekenhuisserie die zich volledig tijdens de nachtdienst afspeelt. Misschien niet echt een realistische serie, maar wel entertaining.

Kijk de promoDe serie draait om Dr. T.C. Calahan (dokter McDreamy met een oorlogstrauma) en zijn collega’s van de SEH van het ziekenhuis in San Antonio. Tijdens de nachtdienst gebeurt er van alles en nog wat in dit ziekenhuis. Ook de doktoren zelf hebben het niet altijd makkelijk.

Waarschijnlijk wil je in het echte leven niet in dit ziekenhuis terecht komen. Het is er namelijk nogal een zooitje ongeregeld, aan de andere kant als de doktoren er zo uit zien en je aandoening niet te ernstig is… Hmmm.

Al met al een serie die je niet al te serieus moet nemen en gewoon lekker wegkijkt na een lange werkdag!

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.