#nowwatching: The Intern

LetterlijkFIaBGhWayPZLef_16_a #nowwatching, want ik kijk nù naar The Intern. Niet dat ik deze blog lekker zit te tikken in zaal hoor, ben je gek! Maar als deze blog online komt, zit ik wel lekker diep weggezakt in een bioscoopstoel, met het op het grote scherm de nieuwste film met Anna Hathaway en Robert de Niro.

En ik moet zeggen, vooraf, ik heb stiekem best wel hoge verwachtingen. Ik ben namelijk best wel gek op de films van Nancy Meyers. Vooral It’s Complicated vind ik heer-lijk en ik kan ik (bijna) iedere week wel zien. Ik verwacht een beetje een zelfde soort film met leuke karakters, waarmee je snel meeleeft. Een fijne, feelgood, makkelijk te volgen film met humor. Ik lees leuke dingen over The Intern, dus dat belooft veel goeds.

Of ik The Intern ook echt zo leuk vond als dat ik had verwacht, horen jullie morgen! En een fijn weekend allemaal, staan er nog films op jullie planning dit weekend?

To be continued..

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.