Bioscoopergernissen

Hè lekker naar de bioscoop, eindelijk die nieuwe film kijken waar je al zo lang naar bioscoopuitkijkt. Helaas kan het maar zo zijn dat het niet helemaal zo loopt als je hoopt. Wij zetten onze grootste bioscoopergernissen voor je op een rijtje!

Onze ergernissen:

 1. Mensen die op je plek zitten. Je hebt toch niet voor niets een plaats gereserveerd!? En dan kijken ze ook nog moeilijk als je zegt dat ze op jouw plek zitten.
 2. Dat degene naast je op zijn telefoon zit te gluren tijdens de film. Zo’n oplichtend schermpje is echt super irritant en leid je meteen af van de film. Mijn hemel mensen, we kunnen toch wel 2 uur zonder onze telefoon! Kijk gewoon naar de film dat berichtje is er na de film ook nog wel!
 3. In je rug getrapt worden. Je hebt het ook vast wel eens meegemaakt… De persoon achter je zit constant met zijn voet tegen jouw stoel aan te tikken. Volgens mij hebben de meeste mensen serieus niet door dat je dat echt wel door die stoelen heen voelt! Een boze blik naar achteren doet trouwens wonderen!
 4. Giechelende en grappende vriendengroepen in de rij achter je. Oh My. Hier kunnen wij ons echt groen en geel aan ergeren. We snappen dat het heel gezellig is om met je vrienden naar de bioscoop te gaan, maar wees als-je-blieft stil. Ga anders lekker naar de kroeg!
 5. Mensen die zeggen wat er gebeurt of gaat gebeuren. Nee? Echt waar?! Bedankt dat het je het verhaal alvast voor mij verklapt.
 6. Mensen die te laat binnen komen. Ja, erg vervelend. Vooral als je zelf al lekker op je plekje zit, helemaal geïnstalleerd, en er dan opeens nog mensen voor je langs moeten. *zucht*
 7. Alle troep die blijft liggen. Hoe moeilijk is het om je flesje, popcornbakje etc. op te pakken en in de prullenbak bij de uitgang van de zaal te gooien? Dat is toch niet zoveel moeite…

Natuurlijk moet je deze lijst met een korreltje zout nemen, want zo heel erg is het nou ook weer niet om in de bioscoop te zitten. En heel misschien hebben wij ons ook wel eens schuldig gemaakt aan een van onze eigen ergernissen (nummer 4, maar dan wel tijdens de trailers en niet de film!).

Nu zijn we eigenlijk wel benieuwd, waar erger jij je aan in de bioscoop?

 

Bron afbeelding

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Paul schreef:

  Eigenlijk aan alles! Ik zit het liefst thuis op de bank om een film te kijken, maar ik probeer mij er gewoon niet aan te storen. De grootste frustratie is misschien wel dat ik er met mijn verstand gewoon niet bij kan dat mensen naar een film gaan om vervolgens te kleppen, appen of andere dingen te doen behalve de film te kijken. En ik snap daar helemaal niets van!! Ga dan lekker thuis zitten 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Riinyosa81 schreef:

  Oh dit is toch allemaal wel zeer herkenbaar en dat zijn ook de redenen dat ik de bios in het weekend zoveel mogelijk vermijd. Ik vind het ook helemaal niet leuk als er iemand naast mij zit die ik helemaal niet ken. Nee, doe mij maar gewoon lege zalen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.