Onbewoond Eiland Blogathon

on

Het is echt veel te lang geleden dat ik iets gepost heb. Ik heb het de laatste tijd super druk. Daardoor schiet het bloggen er helaas vaak bij in. Maar een nieuwe blogathon kon ik natuurlijk niet negeren. Dat blijf ik namelijk superleuk vinden! Dus bedankt Nostra dat je me weer aan het bloggen hebt gekregen ;).

Wat houdt de onbewoond eiland blogathon in?
Of ik het nu wil of niet, ik ben uitgekozen en word naar een onbewoond eiland gestuurd. Wel moet ik, voor vertrek, vijf vragen beantwoorden. Hieronder de vragen en mijn antwoorden.

Welke 5 films wil je meenemen?

 • Roman Holiday, want ik overleef echt niet zonder Audrey Hepburn en Rome.
 • Titanic, vooral vanwege het jeugdsentiment. Dit is de eerste film die ik zonder ouders in de bioscoop heb gezien. En eerlijk is eerlijk ik was smoorverliefd op Leonardo DiCaprio.
 • She’s the Man, want je moet wel iets te lachen hebben. Deze film blijf ik leuk vinden, hoe vaak ik hem ook gezien heb.
 • The Godfather, omdat ik dit toch wel de beste film ooit gemaakt vind. Die moet ik natuurlijk wel meenemen dan!
 • Aladdin (de tekenfilm, al was de live-action versie ook leuk), want ik moet toch minstens één Disneyfilm meenemen. Laat Aladdin nu met stip mijn favoriet zijn. Dus die mag in de tas.

Welke 5 films zouden naar een onbewoond eiland moeten worden gestuurd, zodat we ze als maatschappij vergeten?

 • Transformers, dat vind ik zo’n stom verhaal. Daarnaast vind ik de acteurs niets aan. Van mij mag die hele serie in zee gestort worden.
 • Avatar, ik heb die hele hype rond deze film nooit begrepen. Zag er allemaal wel aardig uit, maar zo spectaculair vond ik het nu ook weer niet. Daarnaast is door deze film alles tegenwoordig in 3D en daar word ik echt een beetje moe van. De meeste films zijn in 2D prima!
 • 13 going on 30, dit vind ik misschien wel de stomste film die ik ooit gezien heb. Alles aan de film irriteert me. Het verhaal is stom, de acteurs vind ik echt vervelend. Jennifer Garner is misschien wel mijn minst favoriete actrice en dat komt mede door deze film.
 • Toscaanse bruiloft, ik ben sowieso geen fan van Nederlandstalige films, maar deze was wel echt heel erg slecht.
 • White Chicks, volgens mij zegt de titel genoeg…

Je mag één serie meenemen, welke zou dat zijn en waarom?

 • Supernatural! Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Deze serie heeft echt alles: spanning, humor en leuke mannen. Wat wil ik nog meer op dat onbewoonde eiland?

Je zal nooit meer van het eiland ontsnappen, welk karakter zou je de rest van de tijd op het eiland mee door willen brengen?

 • Dan wordt het toch Dean uit Supernatural. Die heeft goede survivalskills en hij is niet vervelend om naar te kijken.

Op een afgelegen plek op het eiland, dat moeilijk toegankelijk is, is een enorme hoeveelheid eten te vinden. Helaas woont er op die plek een filmmonster, welke is het? En welk filmwapen heb je nodig om het tegen dit beest op te kunnen nemen?

 • Ik ben niet zo van films met monsters. Hier moest ik dus echt even over nadenken. Uiteindelijk ben ik op The Mummy uitgekomen. En om een creatief te zijn kies ik als wapen een Lightsaber. Toch nog een beetje Star Wars, want die had net mijn top 5 films om mee te nemen niet gehaald 🙂

Ook de blogathon van andere bloggers lezen? Nostra houdt alles bij dus klik hier snel en ga naar zijn pagina!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Leuk dat je meedoet. White chicks weg? Dat is er eentje die ik zou willen redden, want de momenten met Terry Crews zijn fantastisch en hilarisch!

  Roman Holiday is een prachtige film, mooie keuze!

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Sorry, die film was echt niet aan mij besteed. Als jij hem op jouw eiland houdt is het goed 😉

   Like

 2. Jennifer schreef:

  Het was inderdaad moeilijk om keuzes te maken. Ik kwam tot hele andere, maar kan deze ook volgen…Met vriendelijke groet,
  Jennifer
  https://jenniemeid.blogspot.com/2019/07/blogathon-onbewoond-eiland.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.