Review – Avengers: End Game (no spoilers)

on

Het is mij gelukt om Endgame te zien zonder spoilers. Ik ben dan ook expres de eerste dag dat hij uitkwam gegaan. En eerlijk is eerlijk het zou echt minder leuk zijn geweest als ik bepaalde dingen al had geweten. Daarom ook een review zonder spoilers, zodat iedereen nog kan genieten van deze film na het lezen van deze review.

Het is best lastig om over deze film een review te schrijven zonder spoilers. Daarom zal ik het niet te lang maken.

Na Infinity War is het niet gek dat de overgebleven Avengers niet echt lekker in hun vel zitten. Ze missen hun maatjes en weten het allemaal even niet meer. Thanos heeft zijn sporen duidelijk nagelaten. Vijf jaar na Infinity War is er weinig om vrolijk van te worden, maar toch besluiten de Avengers het te gaan proberen. Waarom nu in eens wel en hoe? Ja dat ga ik niet vertellen, want dat zou echt een spoiler zijn.

Ze zetten alles op alles om de wereld weer te krijgen zo als deze was. Hoe ze dat doen? Dat zul je zelf in de bioscoop moeten bekijken en dat raad ik je ook van harte aan! Deze film moet je echt in de bios gezien hebben. Deze film is het wachten echt waard. Een waardig einde aan de hele saga.

Cijfer: 9

 

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.