Review: The Kissing Booth

on

Afgelopen zondag had ik een beetje een offday. Ik had niet echt zin om er op uit te gaan of zo. Dus een dagje Netflix lag voor de hand. Ik had geen zin in iets ingewikkelds, dus dan is het besluit voor een chickflick snel gemaakt. Maar welke dan? Toen zag ik dat er net een nieuwe op stond. Om precies te zijn The Kissing Booth.

Ik heb zelf het boek niet gelezen, maar na even snel de omschrijving doorgelezen te hebben was ik overtuigd. Dit was precies de soort film waar ik zin aan had. Had was al even geleden dat ik een nieuwe chickflick had gezien, dus ik was er helemaal klaar voor. Gelukkig voor mij maakte deze film precies waar hij voor staat. Vooral de hoofdrolspeelster vond ik erg geslaagd. Super leuke meid. Verhaal liep ook lekker. Ik ben fan. Grote kans zelfs dat ik deze film zo nog een keer aanzet op een regenachtige dag. Ik werd er helemaal vrolijk van!

Even snel waar de film over gaat (al kun je hem ook gewoon gaan kijken natuurlijk). Elle en Lee zijn op dezelfde dag geboren en zijn al jaren beste vrienden en dansen is hun passie. Ze zitten dan ook op de dansclub van de school. Lee heeft ook nog een oudere broer Noah. Een beetje een bad boy. Maar die is off limits, want volgens regel 9 uit het regelboek ga je niet met elkaars familieleden. Ja en op wie word je dan verliefd…

Voor de volgende schoolfair moeten ze als dansclub (net als alle andere clubs) een stand bedenken. De schiettent, watertank en dat ding waar je op moet meppen om te zien hoe sterk je bent zijn al door de anderen bedacht, dus wat nu? Je raadt het al… Precies een Kissing Booth. Als Elle onverwacht zelf in het kraampje komt te staan. Ja weet je de rest kun je wel raden toch? En het is ook veel leuker om het zelf te kijken.

Dus hup naar Netflix en kijken die handel. Ik raad hem je echt aan!

Cijfer: 8,5 en dat voor een chickflick!

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.