Serietip: Zuidas

Ben je toe aan een nieuwe serie? Dan heb ik misschien wel een goede tip voor je. Vanaf 1 april zendt NPO 3 weer een nieuwe serie van eigen bodem uit. En eerlijk is eerlijk het ziet er niet verkeerd uit! Zuidas heeft alles in zich om een blijvertje te worden.

Waar gaat het precies over? Even in het kort, het gaat over een advocatenkantoor in hét zakencentrum van Amsterdam. Drie keer raden hoe dat heet… Precies de Zuidas. Sabia gaat als stagiair werken bij dit gerenommeerde kantoor, maar of het de droombaan is die ze had verwacht valt nog te bezien.

Hopelijk maakt het de verwachtingen waar. Aan de acteurs zal het niet liggen, want daar zitten aardig wat bekende namen tussen. Ik ga het in ieder geval een kans geven. Wil je ook kijken? Het begint om 21.10 uur, dus zorg dat je op tijd klaar zit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.