Netflixtip: Suburra

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe serie te zien bij Netflix. Deze keer een Italiaanse misdaadserie genaamd Suburra. Vond je Gomorra een goede serie? Dan zou ik Suburra zeker een kans geven!

De serie heeft een beetje de stijl van Gomorra en gaat dan ook net als die serie over de Italiaanse onderwereld. Alleen speelt deze serie zich niet af in Napoli, maar in Bella Roma. Die stad ligt mij natuurlijk na aan het hart, want ik heb daar drie maanden lang gewoond. Dus toen ik hoorde dat er een nieuwe serie kwam die zich in Rome zou af gaan spelen ging mijn hart wel iets sneller kloppen. Gelukkig heb ik deze wereld tijdens mijn drie maanden in Rome niet gezien! Kijk zelf maar even na de trailer dan snap je meteen waarom ik daar heel blij mee ben…

Persoonlijk vind ik het ook fijn dat er eindelijk weer eens een Italiaanse serie bijkomt, die ook volledig Italiaans gesproken is. Die zijn er wat mij betreft veel te weinig. Italiaanse series zijn voor mij namelijk de ideale manier om mijn Italiaans een beetje bij te houden.

Ik ga deze serie dus zeker bekijken! Uiteraard zal ik binnenkort mijn mening erover delen met jullie! Ik hoop in ieder geval naast het geweld ook nog wat van de prachtige stad Rome te zien.

Bron afbeelding

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Zag ‘m toevallig vandaag tussen de Netflix titels staan en heb ‘m meteen aan m’n lijst toegevoegd. Hopelijk ga ik de tijd er voor vinden om ‘m binnenkort te zien.

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Deze serie is niet zo goed als Gomorra, maar ik vond hem zeker niet vervelend om naar te kijken.

   Like

   1. Nostra schreef:

    Jammer! Dan misschien wat minder haast om ‘m te zien 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.