Fijne filmmeneer: Matt Barr

on

Jeeej het is weer tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer. Oftewel het is weer woensdag. Deze keer heb ik gekozen voor iemand die ik voor het eerst op TV zag in mijn tienerjaren. Ik heb gekozen voor Matt Bar

Naam: Matthew Jerome Barr
Geboortedatum: 14 februari 1984
Burgerlijke staat: Vrijgezel

Ik zag hem voor het eerst in One Tree Hill. In deze serie speelde hij creepy Derek. Nu denk je creepy, hoezo dat? Nou dat is een bijnaam die ik hem gegeven heb. Hij deed namelijk alsof hij de broer van Peyton was, maar dat bleek niet zo te zijn. Dus Derek was de echte broer en creepy Derek was de psychopaat die deed alsof hij haar broer was, omdat hij totaal door haar geobsedeerd was. Behoorlijk creepy dus. Toch vond ik het stiekem wel een knappe jongen…

Het eerstvolgende waar ik hem in zag was Ten Inch Hero. Hierin speelde hij weer een gozer die niet helemaal pluis is. Wel een leuke film trouwens met onder andere ook Jensen Ackles.

Ondanks zijn bad guy-rollen kan hij er best schattig uitzien.
Je moet wat doen voor zo’n lichaam…
Matt in Hatfields & McCoys

Daarna speelde hij ook nog in Hellcats een cheerleaderserie die eigenlijk bedroevend slecht was, maar door hem toch nog watchable was. Gelukkig ging het bergopwaarts voor hem en kreeg hij een rol in Hatfields & McCoys waarin hij de zoon van Kevin Costner speelde. Leuk detail is dat hij vroeger als jonge acteur tegen Kevin Costner had gezegd dat hij ooit zijn zoon zou spelen. Nou das mooi gelukt. Laten we eerlijk zijn. Staat toch leuk op je C.V..

De laatste keer dat ik hem zag speelde een bijrol in Sleepy Hollow. Weer een beetje een twijfelachtig typje, maar dit keer wel met een goed hart. Ik heb zo’n vermoeden dat dit niet het laatste is wat we van hem gezien hebben…

Nutteloos feitje: Was bijna The Flash in de gelijknamige TV-serie, maar verloor uiteindelijk van Grant Gustin

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gwen schreef:

  Ik vond Matt zo leuk in Harper’s Island! 😀

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Oh ja, die serie was ik helemaal vergeten. Daar was hij zeker leuk in!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.