Review: Fifty Shades Darker

Ik zou afgelopen zaterdag met een aantal vriendinnen naar Onze Jongens gaan. Geen hoogstaande film, maar wel gezellig voor een meidenavond. Helaas draaide deze niet meer en moesten we van pure ellende naar Fifty Shades Darker

En dan bedoel ik ook echt pure ellende. Wat een slechte film is dat. De eerste was al dramatisch en deze is niet veel beter. Begrijp me niet verkeerd. We hebben ons prima vermaakt, maar dat lag meer aan onze insteek dan aan de film. We hebben hem gewoon als komedie gekeken. Dan is de film prima te doen.

Ik vraag me trouwens af of er echt mensen zijn die deze film serieus nemen. Er is toch werkelijks niets sexy’s aan die kerel. Ik vind het persoonlijk meer een enge stalker. Dan kun je nog zoveel geld hebben, het is en blijft creepy!

Tip van de week. Neem een zak lolly’s mee. Punt 1: Je bent dan een kwartier kwijt om hem los te maken en je hoeft je daardoor niet volledig op het dramatische acteerwerk te focussen. Punt 2: Je wordt gewoon heerlijk melig van lolly’s bij dit soort films.

Zelf vind ik het wel jammer dat dit soort films zoveel mensen naar de bios trekt en echt goede films veel minder goed bezocht worden. Ik hoop altijd maar dat ze van de opbrengst van dit soort prutfilms weer echt mooie films maken.

De zaal zat zelfs zo vol dat wij besloten maar even te wachten in plaats van meteen de zaal uit te rennen. En geloof het of niet: Er was gewoon een end-credits-scene. Overigens niet echt het wachten waard, maar toch voor degene die niets willen missen…

Cijfer: 4, maar oké voor een meidenavond, mits je de film niet serieus neemt.

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jessica schreef:

  Ik sla deze over. ;-p

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Groot gelijk heb je! Mis je niets aan 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.