Review: The LEGO Batman Movie

on

Lego alleen voor kleine kinderen? Nou, ik dacht van niet. The LEGO Batman Movie is juist leuk voor jonge en oude kijkers. Gisteravond zag ik The LEGO Batman Movie en ik vertel jullie graag wat ik ervan vond. 

Batman is helemaal the man in Gotham City. Hij houdt van de stad en de stad houdt van hem. Maar daar denkt de nieuwe politiecommissaris toch iets anders over. En dan is er ook nog The Joker die maar geen genoeg van Batman’s aandacht kan krijgen. Maar zoveel aandacht als Batman in de stad krijgt, zo eenzaam en alleen is hij thuis in Wayne Manor. Want familie is niks voor Batman. Toch?

De eerste scene van de film zet meteen de toon en is qua humor heerlijk droog. Dat is het karakter Batman trouwens ook en dat vind ik erg leuk. Ook ontzettend leuk zijn de referenties naar oudere Batman-films, bekende slechteriken (Sauron en Voldemort en Godzilla) uit andere films en andere superhelden van DC. De film is op sommige momenten lekker hak-op-de-tak geknipt en daar kan ik persoonlijk erg om lachen.

Op de animaties zelf is niks aan te merken. Het blijft erg leuk om te zien hoe originele legosteentjes terug komen in de film. Super herkenbaar voor iedereen die vroeger met LEGO heeft gespeeld.

De film gaat in een razend tempo voorbij. Grappig voor kinderen en extra grappig door de geestige verwijzingen voor oudere kijkers. Aanrader dus!

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Heb wel zin in deze film, maar heb nog geen tijd gehad om er na toe te gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.