Fijne filmmeneer: Ben Barnes

Oeps! We zijn vorige week gewoon de fijne filmmeneer vergeten. Ik denk dat we een kleine zonnesteek hadden opgelopen van het mooie weer… Gelukkig hebben we deze week weer een fijne meneer voor je gevonden. De keuze is gevallen op: Ben Barnes!

Ben barnes

Naam: Benjamin Thomas Barnes
Geboortedatum: 20 augustus 1981
Burgerlijke staat: Vrijgezel

De eerste keer dat Ben Barnes mij bewust opviel was in The Chronicles of Narnia, Prince Caspian. Hij is dan Prince Caspian himself, dus kun je niet om hem heen ;). Toch had ik hem onbewust al eerder gezien, namelijk in Stardust. Daarin speelt hij de jonge versie van de vader van Tristan.

Pas heb ik op Netflix Seventh Son gekeken (binnenkort uiteraard een recensie) en ook daarin speelt Ben een van de hoofdrollen. Dus toen ik weer een fijne filmmeneer uit de hoge hoed moest toveren kwam ik automatisch bij Ben terecht.

ben barnes bank
Wij willen best met hem op de bank hangen!
ben barnes abs
Hallokidokie!!!
ben barnes caspian
Als Prince Caspian

Andere films waar je hem in hebt kunnen zien zijn o.a. het derde deel van Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, de romantische komedie The Big Wedding en Dorian Gray waarin hij eeuwig jong wil blijven. In 2015 speelde hij in de historische mini-serie Sons of Liberty en dit jaar zal hij nog te zien zijn in de HBO-serie Westworld.

Nutteloos feitje: Heeft ooit meegedaan met het Eurovisiesongfestival. Hij zat namelijk in de boyband Hyrise. Oh en ook leuk zijn oma is Nederlandse 😉

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gwen schreef:

  Hebben jullie Julian Morris al gehad als fijne filmmeneer? De laatste tijd zie ik hem vaker op tv dan in films, maar hij is toch prettig om naar te kijken 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Julian hebben we nog niet gehad, maar hij is inderdaad ook heel fijn! Vond hem erg leuk in Once Upon a Time. Bedankt voor de tip! We gaan hem binnenkort zeker een keer fijne filmmeneer maken. Hou het in de gaten 😉

   Geliked door 1 persoon

 2. Gwen schreef:

  Top! Thanks, ladies! 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.