Fijne filmmeneer: Alexander Skarsgard

De leukste dag van de week is weer aangebroken. Oftewel woensdag-fijne-filmmeneerdag! Dus ook deze woensdag weer een hele fijne man in de picture. En ja voor wie anders kunnen we deze week gaan dan Tarzan himself: Alexander Skarsgård!

alexander skarsgard 1

Naam: Alexander Johan Hjalmar Skarsgård (das een hele mond vol)
Geboortedatum: 25 augustus 1976
Burgerlijke staat: Relatie

Het schijnt dat The legend of Tarzan een beetje tegenvalt. Ik heb hem zelf nog niet gezien dus kan er nog geen mening over geven, maar Tarzan oftwel Alexander valt op de plaatjes zeker niet tegen!

Alexander is de zoon van acteur Stellan Skarsgård die we o.a. van Thor en Mamma Mia kennen. Maar zoonlief heeft ook aardig wat op zijn C.V. staan. Zijn bekendste rol is waarschijnlijk die van Eric Northman in True Blood. Ben zelf bij die serie naar een aflevering afgehaakt vanwege Anna Paquin. Geen idee waarom, maar ze irriteert me mateloos. Heb hem dan ook niet gezien in deze serie, al kan ik me voorstellen dat hij goed door kon als vampier 😉

alexander-skarsgard tarzan
Wil je in eens toch Jane zijn 😉
alexander skarsgard wet shirt
Oeps beetje uitgeschoten met het water 😛
alexander skarsgard vampier
Zelfs halfdood ziet hij er nog goed uit. Het is bijna niet eerlijk!

Wil je meer van Alexander zien? Dat kan, want hij heeft bepaald niet stilgezeten. Al raad ik Zoolander en Zoolander 2 niet aan. Gelukkig blijft er dan nog genoeg over zoals bijvoorbeeld Melancholia. Als je van Zweedse films of series houdt kun je je uitleven op zijn vroege werk.

Vanaf volgend jaar is hij trouwens te zien in een nieuwe serie Big Little Lies over een groep moeders die in de problemen komt. Ook Reese Witherspoon en Nicole Kidman doen mee in de serie, dus dat voorspelt wat!

Nutteloos feitje: Vijf keer verkozen tot lekkerste man van Zweden. Wij begrijpen die Zweden wel 😉

Bronnen: afb. 1afb. 2, afb. 3afb. 4

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. De Protagonisten schreef:

    Tarzan laat ik maar aan mij voorbij gaan. The diary of a teenage girl staat nog op mijn ‘nog kijken of kopen lijst’. Hij is zeker niet vervelend om naar te kijken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.