Review: Me Before You

Weer eens gezellig met mijn moeder naar de bioscoop geweest. Dan kun je natuurlijk niet naar Independence Day: Resurgence of Warcraft: the Beginning gaan. Maar welke film dan wel? Een mooi romantisch drama leek me wel een goede, dus werd het Me Before You.

me before you

De hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Sam Claflin en Emilia Clarke. Daarnaast was er ook nog een leuke rol weggelegd voor Neville uit Harry Potter. Leuk om hem in een volwassen rol te zien 😉

Het verhaal: Will Traynor is een succesvolle, knappe jongenman en het leven lacht hem toe, maar dan slaat het noodlot toe en beland hij in een rolstoel. Lou Clarke is een vrolijke meid die het prima naar haar zin heeft als serveerster in een café. Helaas slaat de recessie ook daar toe en moet ze op zoek naar iets anders. Zo kruisen hun paden, want zij wordt aangenomen als verzorgster van Will. In eerste instantie gaat het allemaal een beetje stroef, want begrijpelijk is Will niet heel erg vrolijk, maar beetje bij beetje weet Lou hem op te vrolijken en vormt zich een mooie band tussen de twee.

Wat mij betreft een mooie en integere romantische film. Aan het eind had ik toch wel een beetje de tranen in mijn ogen staan. Absoluut een goede film om met een stel meiden te kijken. De film heeft namelijk wel een behoorlijk chickflick gehalte.

Cijfer: 7  (Mooi romantisch verhaal. Absolute aanrader voor een girls night!)

 

Bron afbeelding
Advertentie

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Ja, kan me wel in deze recensie vinden, had ‘m dezelfde score gegeven….met nog wat commentaar over de wenkbrauwen van Emilia Clarke 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Die wenkbrauwen waren me gelukkig niet opgevallen hahaha 😀

   Like

 2. De Protagonisten schreef:

  Mijn kunstdochter van 12 wil hem graag zien. Aangezien de zomer nog op zich laat wachten weet ik dus wat mij te doen staat als het regent.

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Is zeker een goede manier om een regenachtige middag door te komen 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.