Review: Hans Zimmer Live

on

Ik hoef het niet onder banken en stoelen te steken: ik ben fan van Hans Zimmer! Toen ik las dat hij met zijn show ‘Hans Zimmer Live’ ook Nederland aan zou doen, bestond er geen twijfel: ik moest en zou daarheen! Op de dag van de kaartverkoop zat ik stipt op tijd achter de computer om kaartjes te bestellen. Al snel waren de kaartjes binnen en toen kon het grote wachten beginnen.

Dinsdag 24 mei was het dan eindelijk zo ver. Vriend en ik stapten in de auto naar Ahoy Rotterdam, waar we ondanks file net op tijd aankwamen. Wij zaten helemaal achterin, maar wel recht tegenover het podium. Een mooi uitzicht, ook al was het een eindje weg.

Over het concert zelf kan ik heel kort zijn: het was AWESOME! Met hoofdletters. Wat was het ontzettend gaaf! Ik heb echt met kippenvel op m’n armen zitten kijken en luisteren. Het is zo tof om alle nummers die kent je uit de films nu live te zien worden gespeeld. Ieder nummer aangepast naar de setting en zeker net zo goed als de opgenomen versie voor de film. Ik vond dat de leukste nummers al voor de pauze werden gespeeld, het tweede deel vond ik daarom persoonlijk iets minder.

Het liefst deel ik natuurlijk alle nummers met jullie, maar ik zal het bij deze twee filmpjes laten. Enjoy!

Rumour has it dat er eind dit jaar een cd uit wordt gebracht met de muziek van de liveconcerten. Hij staat alvast op mijn verlanglijstje! 🙂

Zijn er meer Hans Zimmer-fans in de zaal?

Bron afbeelding

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. De Protagonisten schreef:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaa die zijn er zeker. Die man maakt prachtige muziek die in veel films te horen is. Tikkeltje jaloers hoor 🙂 Fijn dat het geweldig was.

  Like

  1. Miss Movie schreef:

   Jaaaa! *high five* Jammer dat je er niet bij was, nog even wachten op de cd!

   Like

 2. evelynfilmfan schreef:

  JAAA!! Ik ben zo jaloers!!! Ik wilde zelf er ook zo graag heen, maar wegens persoonlijke redenen kon ik niet 😦 Die cd wil ik zeker hebben!! Hopelijk komt er ook nog een Live DVD! :d

  Like

  1. Miss Movie schreef:

   Aaah, zo jammer. Ik heb ook iets over een dvd gelezen, dat zou zo tof zijn. Dan kan je er als nog een beetje bij zijn! 🙂

   Geliked door 1 persoon

 3. Tim Bouwhuis schreef:

  CD en DVD staan bij deze op de verlanglijst! Ik ben ook een groot fan, voor mij was dit het beste concert dat ik ooit bezocht (daarbij wel gezegd dat het aantal bezochte concerten de 20 niet passeert, schat ik). Dik kippevel, alleen al bij de opening. Ik schreef er zelf ook een verslag over, dat vindt je hier: https://timbouwhuis.nl/hans-zimmer-concert-24-mei-2016/

  En van de week kwam ik de opening tegen in HQ, dus die wilde ik je niet onthouden: https://www.youtube.com/watch?v=lZQWNtBPVTo (met op 6.50 het befaamde moment dat het koor onthuld werd)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.