Genoeg van al het voetbal?

Op de TV kun je er niet om heen… Voetbal, voetbal en nog eens voetbal. En straks beginnen de Olympische Spelen. Dus als je niet van sport houdt zit je niet echt goed deze zomer. Gelukkig zijn er veel andere opties! Natuurlijk heb je Netflix, maar vanaf vandaag ook BBC First.

Leslie Durrell (CALLUM WOODHOUSE), Margo Durrell (DAISY WATERHOUSE), Spiros Halikiopoulous (ALEXIS GEORGOULIS), Lawrence Durrell (JOSH O’CONNOR), Gerald Durrell (MILO PARKER) & Louisa Durrell (KEELEY HAWES)

Bij KPN was de zender er al een tijdje, maar nu kunnen ook Ziggo-klanten genieten van de zender op kanaal 22. Dus move over voetbal en kom maar op met die goede BBC-series! BBC staat al jaren bekend om zijn goede series denk aan Luther en Sherlock, maar bijvoorbeeld ook fantasyseries als Doctor Who en Merlin. Voor mij dus nooit genoeg BBC!

De nieuwe zender heeft niet alleen oude bekende series, maar ook drie nieuwe! Indian Summers, Maigret Sets a Trap en The Durrells.

Lawrence Durrell (JOSH O’CONNOR), Gerald Durrell (MILO PARKER), Lugaretzia (ANNA SAVVA), Margo Durrell (DAISY WATERHOUSE), Louisa Durrell (KEELEY HAWES) & Leslie Durrell (CALLUM WOODHOUSE)

Wij mochten de eerste aflevering van The Durrells al bekijken en dat zag er helemaal niet verkeerd uit! The Durrells bestaat uit zes afleveringen en speelt zich af in de jaren ’30. De serie geeft je het gevoel dat je echt in die tijd bent. De muziek en entourage kloppen precies. En de acteurs zijn zeer goed gecast. Absoluut weer een kwaliteitsserie van de BBC.

00_06-web  00_15-web  00_20-web

Het verhaal: Een gezin (moeder, drie zoons en een dochter) zijn hopeloos ongelukkig in Engeland. Ze hebben allemaal zo hun eigen problemen. Als de oudste zoon Lawrence Durrell (Josh O’Connor) met het idee komt om naar Corfu te gaan lijkt dit de perfecte manier om uit de sleur te komen. Ze besluiten met het hele gezin naar het Griekse eiland Corfu te verhuizen. Natuurlijk een hele verandering! Het is dan ook even wennen. Ze moeten wennen aan de nieuwe cultuur en het huis waar ze in wonen is niet wat ze gewend waren in Engeland. Alles is een groot avontuur. Daarnaast willen de kinderen moeder Louisa (Keeley Hawes) weer aan de man helpen, maar of dat zo’n goed idee is… Nieuwsgierig geworden naar deze serie? Vanaf 12 juli is hij om 21.00 uur te zien op BBC First.

Later dit jaar komen er ook nog andere nieuwe series. Hou de zender dus in de gaten! In de tussentijd kun je genieten van series als Midsummer Murders, Sherlock en Luther. Weer eens wat anders dan het voetbal. Of net als ik gewoon tussen het voetbal door, want ik vind voetbal stiekem ook best leuk. Forza Italia! 😉 (je moet wat als Nederland niet meedoet…)

BBC-First-logo-jpeg

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. De Protagonisten schreef:

    Wij zijn ook heel benieuwd. Klinkt in ieder geval goed en goede Britse series en films zijn altijd welkom.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.