Ben Hur de remake

NEEEEEEEE!!!!! Dit is een grapje toch?!? Dat gaan ze toch niet echt doen?!? Dat was het eerste dat door mijn hoofd schoot toen ik hoorde dat ze een remake van Ben-Hur gingen maken. Maar helaas het was geen grapje en ze hebben het echt gedaan.

ben-hur

Kan het nog erger worden? Ja dat kan! Je kunt namelijk de trailer bekijken. WAT EEN VERSCHRIKKING!!! Voor het geval je dit stukje verkrachting van de filmgeschiedenis nog niet gezien hebt, hierbij de trailer:

Dat is toch echt om te janken? En waarom doet een fantastische acteur als Morgan Freeman hier aan mee? En dat haar van hem… Ik kan me niet voorstellen dat ze in de tijd van Juda Ben-Hur zulk haar hadden… Een ding is heel zeker, ik ga deze film absoluut niet bekijken!

Uit protest pak ik het origineel met Charlton Heston weer uit de kast. Mocht je die nog niet gezien hebben, dat is wel een absolute aanrader. Een echte klassieker, waar Hollywood met zijn poten van af had moeten blijven!

En tot zo ver mijn filmfrustratiemoment van deze maand 😉

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. KVSmiley schreef:

    Ik ben het helemaal met je eens. Ze moeten met hun ‘fikken’ van de klassiekers afblijven 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.