Review: The Nice Guys

on

Het was al weer een tijdje geleden dat ik een comedy in de bioscoop gezien had, maar gisteren kwam het er weer eens van. Ik ben naar The Nice Guys geweest. De detective comedy met Russell Crowe en Ryan Gosling.

20160602_110648

Vorige week ging hij hier in Rome in première, in aanwezigheid van zowel Russell als Ryan. Die waren waarschijnlijk nog in de buurt na Cannes ;). De bioscoop waar de première was ligt nog geen 5 minuten lopen van mijn appartement. Helaas zat ik natuurlijk net die avond bij een klasgenoot aan de andere kant van Rome en kwam ik er de volgende dag pas achter. Just my luck!

De heren heb ik dus niet in levende lijven gezien, maar wel naar de film geweest. Die blijkt niet heel populair in Italië of in ieder geval niet in de originele taal. Er zaten namelijk naast ons, maar twee andere mensen in de zaal.

Jammer want ik vond de film erg leuk! Echt weer eens een ouderwets goede comedy, met ook nog een goed verhaal. Zo worden ze niet vaak meer gemaakt. Ook de acteurs zijn top. Natuurlijk Russell en Ryan, maar ook het meisje dat Ryans dochter speelt was super.

Het verhaal speelt zich af in de jaren 70 en gaat over twee soort van privédetectives. Zij proberen een meisje te vinden en komen onderweg allerlei problemen tegen. Ik ga niet te veel vertellen, want dit is echt een film die je zelf gezien moet hebben. Absolute aanrader wat mij betreft!

Cijfer: 8,5 grappig en goed verhaal. Wat wil je nog meer?!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Paul schreef:

  Staat nog op mijn lijstje 🙂

  Like

 2. Fresh Bananaz schreef:

  Toch ook eens overwegen precies 🙂

  Like

 3. Nostra schreef:

  Jammer dat je ze gemist hebt, was wel leuk geweest. Wil deze ook nog erg graag zien, maar ben er nog niet aan toegekomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.