Review: Fuller House

Als er een serie is waar ik echt mee opgegroeid ben, dan is het Full House wel. Ik keek het vroeger altijd. En nu is het terug! Maar zou het nu nog net zo leuk zijn?

fuller house

Ik was natuurlijk heel jong toen Full House op TV was. Dus de vraag is, is het nu als volwassene nog steeds leuk? Het antwoord is volmondig JAAAA!!!! Ik vond het echt heerlijk om weer naar te kijken. Tuurlijk is het een beetje kneuterig en soms is het echt heel flauw, maar ik kreeg er echt zo’n ouderwets gevoel van gezelligheid bij. Ik heb constant een glimlach op mijn lippen gehad tijdens het kijken.

De nieuwe serie Fuller House draait om D.J. Tanner als alleenstaande moeder en haar zusje Stephanie en vriendin Kimmy die haar helpen bij de opvoeding van drie jonge jongens. De sfeer was weer precies zoals bij de oude serie, maar dan toch leuk in een nieuw jasje. Iedereen heeft nu bijvoorbeeld een smartphone ;).

Wat ik ook erg leuk vond is dat ze beelden uit de oude serie lieten zien en dat bijna alle acteurs uit Full House wel een keer hun gezicht lieten zien. Verder nemen ze zichzelf gelukkig ook niet heel te serieus. Ze maken grappen over kindsterren (die ze zelf vroeger ook waren) en Kimmy’s dochter koopt een jurk van het merk van de Olsen-twins.

Alles bij elkaar opgeteld vond ik het een zeer geslaagde revival en van mij mogen er nog wel een paar seizoenen gemaakt worden. Heerlijk om te kijken als je even niet lekker in je vel zit of gewoon even je gedachten op nul wilt zetten!

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Riinyosa81 schreef:

    Kneuterig en flauw inderdaad maar de revival smaakt mij ook goed. Gewoon ideaal om de dag mee af te sluiten. Nog niet het hele seizoen gezien (ben bij episode 8) maar ik vind het allerminst erg dat het groene licht voor seizoen 2 is gegeven.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.