Kom maar op met die revival!

De revivals vliegen je de laatste tijd om de oren: Gilmore Girls, Full House, Heroes, Prison Break, maar van welke serie zouden jullie verder nog graag nieuwe afleveringen van zien?

TV-series

Er zijn door de jaren heen natuurlijk honderden series geweest. Toch zijn er altijd een paar die je bij blijven. Series waarvan je geen genoeg kon krijgen. Series waarvan je het oprecht jammer vond dat ze stopten. Waar je je van af vroeg hoe zou het verder gaan met de karakters… Bij mij was Gilmore Girls een van die series. Gelukkig zit die serie al in de revivalmolen.

Toch is er nog een serie waar ik graag nieuwe afleveringen van zou willen zien, namelijk CharmedIk was vroeger echt gek op die serie. Op zich heeft de serie een prachtig einde en wat dat betreft is het minder nodig dan bij Gilmore Girls. Het hoeft ook niet per se over de vier Halliwell-zusjes te gaan. Ik zie er persoonlijk wel wat in om de serie om Wyatt en Chris te laten draaien. Ik denk persoonlijk dat zij ondertussen het demonenjagen voor een groot gedeelte van hun moeder en tantes hebben overgenomen. Uiteraard willen we Prue, Piper, Phoebe en Paige wel langs zien komen! Vooral Prue zou ik graag nog eens zien. Dat is een van de verhaallijnen die zo abrupt afgelopen was dat daar toch nog iets mee gedaan moet worden. 

Welke serie zouden jullie in de revivalmolen willen hebben? Laat het ons weten via een reactie! Wij zijn heel benieuwd!!!

 

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Kan er zelf niet zo snel eentje verzinnen, maar zou het niet erg vinden als gestopte series nog verder gaan, zoals bijvoorbeeld The Wire.

    Geliked door 1 persoon

  2. Tim Bouwhuis schreef:

    Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen Twin Peaks (2017), daarnaast vind ik het jammer dat er relatief gezien zo weinig Sherlock-afleveringen zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.