What to see – Marieke

Net als Miron heb ik last van chronisch tijdtekort. Hebben jullie daar ook zo’n last van? Als je werkt, blijft er zo weinig tijd over. Helaas vooral om films en tv-series te kijken en er is nog zoveel dat ik wil zien!

Films

Hieronder de lijst van alles wat ik nog wil zien (en dan ben ik waarschijnlijk nog wel een paar titels vergeten):

 • The Wolf of Wall Street
 • The Theory of Everything
 • The Imitation Game
 • Divergent
 • Insurgent
 • Into the Woods
 • Gone Girl
 • Pitch Perfect
 • Breakfast at Tiffany’s
 • Jersey Boys (heb de musical op Broadway gezien en de hoofdrolspeler van toen speelt ook de hoofdrol in de film, dus die moet ik toch echt een keer kijken!)
 • Django Unchained
 • Wild
 • East of Eden
 • Furious 7
 • American Sniper

En dan ben ik nog niet eens bij de series :(. Gelukkig ben ik met een aantal series helemaal bij, maar er blijft nog veel te veel over om te kijken…

 • Game of Thrones – seizoen 5
 • Supernatural – nieuwste afleveringen seizoen 10 (ben bijna bij, pfff)
 • Grey’s Anatomy – vanaf halverwege seizoen 6 (ja, ik weet het schandalig!)
 • Suits – seizoen 4
 • Once Upon a Time – seizoen 4
 • Gotham – halverwege seizoen 1
 • Revenge – halverwege seizoen 2

En dan heb je nog de series waar ik nog helemaal aan moet beginnen. Mijn hemel!

 • Downton Abbey
 • The Walking Dead
 • Breaking Bad

Miron en ik hebben afgesproken om de hele maand mei bij te houden welke films/series we allemaal hebben gekeken van ons lijstje, ik bedoel lijst, enorme lijst. Ik heb voorlopig nog wel wat te doen… Begin juni de update van wat we allemaal gezien hebben. Al vrees ik dat er ook nog wel een paar nieuwe titels aan de lijst worden toegevoegd. We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

 

Bron afbeelding

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Paul schreef:

  Herkenbaar probleem. Ook bij mij staan er genoeg films en series op het lijstje die ik nog wil kijken. Maar met een fulltime job en het bloggen kom ik er gewoon niet aan toe! Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan kijken in de aankomende maand 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.