Mijn ultieme guilty pleasure!

Soms zijn er van die series en films die je heerlijk vindt om naar te kijken, maar eigenlijk schaam je je er een beetje voor. Je zal niet snel aan je vrienden toegeven dat je het kijkt, want het is niet bepaald cool. Dat zijn de welbekende guilty pleasures. Iedereen heeft ze en het wordt hoog tijd om er gewoon voor uit te komen. Ik ga dan ook een van mijn ultieme guilty pleasures onthullen namelijk…

Supernatural!!!

Alleen als je het verhaal van de serie aan iemand moet vertellen denk je al bij jezelf: Oh nee hoe sneu. Een paar jaar geleden durfde ik nauwelijks toe te geven dat ik er naar keek, maar op een gegeven moment dacht ik fuck dat. Het is gewoon te leuk!

Eigenlijk is het een horrorserie, maar ik vind het echt hilarisch! Ik vind afwisseling tussen spanning en humor in Supernatural fantastisch gedaan. De ene keer zit je te verschuilen achter een kussen omdat je nauwelijks durft te kijken en het volgende moment lig je krom van het lachen. Vooral de relatie tussen de broers is echt heel goed en leuk gedaan. Je kunt duidelijk zien dat de heren elkaar goed liggen.

Natuurlijk is het ook niet vervelend dat de hoofdrolspelers in de serie alles behalve lelijk zijn. Als ik dan toch aangevallen zou moeten worden door een vampier, geest, weerwolf of ander soort demoon dan wordt ik graag door deze twee mannen gered! No problemo! Jensen (Dean) en Jared (Sam) zijn natuurlijk ook niet voor niets allebei al fijne filmmeneer geweest op Miss Movie!

Hebben jullie ook een guilty pleasure? Ik zeg gewoon delen met de wereld. Trust me je bent echt niet de enige die het stiekem leuk vindt!

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Paul schreef:

    Oh zeker wel. Ik heb laatste The Bodyguard al voor de weet ik veel hoeveelste keer gezien, omdat ik de liedjes zo leuk vind. Grease kijk ik ieder jaar wel met mijn vriendin en ik galm even hard mee en ik kijk ook regelmatig de jaren ’90 films van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Jeugdsentiment en gewoon omdat het kan 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.