Ant-Man

Er staat weer een nieuw paradepaardje klaar in de stal van Marvel. Tenminste, dat denk ik. Want Marvel-films zijn over het algemeen niet heel verkeerd.Eerder deze week lichtte Marvel al een klein (letterlijk, haha) tipje van de sluier op door een poster te publiceren. Leuk gedaan!

En sinds gister is ook de trailer online gekomen, grote kans dat je hem al voorbij hebt zien komen. Ik heb het vast ergens gemist, want ik wist niet dat deze film eraan zit te komen. Toen ik las dat Paul Rudd de hoofdrol gaat spelen, had ik wel even mijn bedenkingen. Ik ken hem eigenlijk alleen maar als flauwe-humor-acteur en vind hem niet zo 1,2,3 passen in een Marvel superhelden film. Maar de trailer ziet er goed uit en ik word wel nieuwsgierig naar het verhaal van Ant-Man. Ik hoop dat ik Paul Rudd serieus kan volgen en dat het niet afwachten wordt totdat hij een flauwe grap gaat maken.

Ant-man staat in de planning voor augustus dit jaar, nog even afwachten dus. Ik ben benieuwd! Wat vinden jullie van de trailer?

Miron

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.