Trailers, trailers en nog eens trailers!!!

Het is weer zo ver, in eens zijn er weer super veel trailers tegelijk uit! We zetten ze even voor je op een rijtje…

Everest
Een groep gaat de hoogste berg ter wereld (Mount Everest) beklimmen. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan… Een van de bergbeklimmers wordt gespeeld door Jake Gyllenhaal (die je bijna niet herkent onder die baard). Ook Keira Knightley speelt mee. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Mission: Impossible – Rogue Nation
Voor de actie liefhebbers is er weer een Mission Impossible film in aantocht. Tom Cruise neemt de rol van Ethan Hunt weer op zich en ook Jeremy Renner is weer te zien. We zijn wel benieuwd wat voor onmogelijke dingen er gaan gebeuren.

Macbeth
Het is al een eeuwenoud verhaal en het is al meerdere malen verfilmd en op het toneel geweest. Kennelijk kunnen we toch geen genoeg krijgen van deze Shakespeare klassieker. In deze versie speelt Michael Fassbender de hoofdrol.

Descendents
Ook Disney heeft weer een film voor de kids klaarstaan. Prince Charming staat op het punt koning te worden en het eerste dat hij wil doen is de kinderen van de grootste super schurken (Cruella de Vil, Jafar, The Evil Queen &Maleficent) een kans te geven om terug te keren in het koninkrijk. Waarschijnlijk binnenkort wel te zien op Disney Channel.

Limitless (de serie)
Weet je nog die film met Bradley Cooper waarin hij een pilletje nam en hij in eens gebruik kon maken van zijn volledige brein en daardoor geen grenzen meer had? Als je die film leuk vond kun je je hart ophalen, want ze hebben er een TV-serie van gemaakt. Bradley is een van de producers van de serie en zal zelf ook te zien zijn!

Kortom weer genoeg te zien de komende tijd!

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Paul schreef:

    Ik ben wel nieuwsgierig naar Everest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.