#soundtrackzondag: Favorieten van afgelopen week

on

De soundtrack van een film is misschien wel net zo belangrijk als de acteurs die erin spelen. Een soundtrack geeft een film een bepaalde sfeer en neemt je mee in de wereld die je voor je ziet. Er zijn zovéél goede soundtracks. Iedere zondag licht ik er eentje uit.

Goedemorgen allemaal! Vandaag een niet heel uitgebreide #soundtrackzondag van onze kant. Want laten we eerlijk wezen, het is veel te lekker weer buiten om binnen te blijven zitten. In plaats daarvan, deel ik een aantal favoriete soundtracknummers van afgelopen week.

Go Hans Zimmer! Na het kijken van The Dark Knight Rises is de soundtrack weer helemaal terug op mijn iPod. En dit nummer is by far mijn favoriet.

Favorietje van de nieuwe Pitch Perfect-film. De soundtrack verder vind ik trouwens niet heel spannend, maar hierover later meer!

No need to explain toch? Wat een onwijs toch nummer blijft dit. Ik kijk nu al uit naar hét nummer van Spectre. Tot die tijd draai ik deze nog even en doe ik alsof ik net zo goed kan zingen als Adele.  😉

Eigen het thema van Hawaii Five-O, maar dan gebruikt voor de muziek van Madagascar. Helemaal goed!

Fijne soundtrackzondag!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.