First impression: Unbreakable Kimmy Schmidt

on

Alweer een tijdje geleden deelde ik de trailer van Netflix-serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ met jullie. Toen ik de serie pas tegenkwam op Netflix, moest ik ‘m natuurlijk wel even aanzetten. Ik heb nu 4 afleveringen gezien en vertel jullie graag mijn eerste indruk. 

unbreakable-kimmy-schmidt-600

Zoals de titel al doet vermoeden, is de hoofdrol in deze serie weggelegd voor Kimmy Schmidt, gespeeld door Ellie Kemper. Ik ken haar uit The Office en vind haar daar echt een superleuke actrice. De reden voor mij om aan deze serie te beginnen. In de eerste aflevering leer je meteen meer over het verleden van Kimmy. Dit had van mij wel wat langer gemogen, het leek mij juist zo leuk om te zien. Gelukkig wordt er tijdens de afleveringen nog wel eens teruggeblikt naar haar tijd onder de grond.

Kimmy schudt zich los van haar zusters, trekt een felgekleurde outfit (met matching schoenen) aan en gaat de wijde wereld in. Ze trekt in een appartementje met, natuurlijk, een extravagante roommate. Ze vindt werk als nanny in een, natuurlijk, heel typerend gezin. Kimmy is, natuurlijk, niks gewend van de moderne samenleving en moet nog behoorlijk integreren.

Mijn eerste indruk is goed, al moest ik nog wel even aan Kimmy wennen. Ik vond haar iets te druk en overdreven vrolijk. Maar gelukkig went dat snel in de setting waarop de serie is opgenomen. De afleveringen duren 20 minuten en dat vind ik erg prettig.

Heb je zin in een makkelijk kijkende serie en ben je niet vies van een beetje flauwe humor en apart personages, dan is dit zeker wat voor jou!

 

Miron

Bron: afb. 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.