#bioscooptip: Focus

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Het is weer vrijdag, bijna weekend! De afgelopen week was het even wat rustiger op onze blog, maar we zagen dat jullie dat niet waren. Leuk om te zien dat er zoveel artikelen gelezen worden! 🙂 We sluiten de werkweek traditiegetrouw af met een tip voor de bioscoop: Focus.

Dit is weer eens wat anders dan een standaard romcom. Met een hoofdrol voor Will Smith, dat was alweer even geleden. Superoplichter Nicky (Will Smith) loopt per toeval Jess (Margot Robbie) tegen het lijf. Van het een komt het ander en al snel hebben de twee een relatie. Als stagiaire leert Jess van Nicky alle kneepjes van het vak, ze wil ook maar wat graag bij Nicky’s club horen. Maar Nicky steekt daar een stokje voor als hij inziet dat hun relatie eigenlijk een heel groot risico is. Drie jaar later komen ze elkaar weer tegen. Jess is inmiddels helemaal thuis in de wereld van oplichterij en dat komt ook Nicky te weten.

Leuk om te weten, de hoofdrol had ook gespeeld kunnen zijn door Ryan Gossling, Brad Pitt of Ben Affleck. Maar alle drie zagen af van deze rol.

Wat denken jullie van deze film? Zien we Will Smith weer een goede rol neerzetten of slaat hij de plank net mis?

 

Miron

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. riinyosa81 schreef:

    Hmm ik weet het niet. Ergens wil ik deze film nog wel zien maar dat zegt niet alles aangezien ik praktisch alles kijk. Maar toch, ik wordt er nog niet echt door gegrepen waardoor ik naar de bios zou rennen. Dat de film matig wordt ontvangen helpt hier vooralsnog niet aan mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.