Zombiezaken: The Walking Dead

on

Ik zeg zombies, bloed, apocalyse, dood vlees en nog meer zombies. Zeg jij: Ja! Nog meer! Dan ben je vast al fan en kijk je net zoals ik uit naar volgende week. Zeg jij: Nee, bah. Dan is het artikel van vandaag niet voor jouw geschikt. 😉 

Want! Aankomende zondag gaat seizoen 5 van hitserie The Walking Dead eindelijk weer verder. De laatste aflevering was te zien begin december, voor de winterstop en dat is nu al veel te lang geleden. Kijken jullie ook zo uit naar het vervolg?

The Walking wie?
The Walking Dead gaat over politieagent Rick Grimes. Door een ongeluk op zijn werk belandt hij in een ziekenhuis en raakt in een coma. Als hij maanden later wakker wordt uit zijn coma is de wereld niet meer wat het is geweest. Rick wordt wakker in een ziekenhuis dat geheel op de kop staat, waar mensen dood op de grond liggen en dat geheel geplunderd lijkt. In het ziekenhuis ziet Rick voor het eerst walkers, zombies die -hoe kan het ook anders- niks anders willen dan levende mensen eten. Rick ontsnapt uit het ziekenhuis en gaat op zoek naar zijn vrouw en zijn zoontje. Inmiddels wordt dus het 5e seizoen uitgezonden en volgen we Rick nog steeds tijdens het overleven in zombie-Amerika.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste aflevering best eng vond. Maar als je blijft kijken zijn de walkers lang niet zo schrikwekkend meer en wil je meer weten over hoe het Rick zijn familie is vergaan en hoe ze nu verder moeten leven. Je gaat meeleven met de karakters die je leert kennen. Een heel gemengd gezelschap, iedereen met zijn eigen achtergrond.

Benieuwd? Zie deze trailer:

Ik ga natuurlijk niet verklappen wat Rick allemaal overkomt, go see it for yourself! Het is misschien even doorbijten (haha!), maar dan ben je vast net zo hooked als ik. Later meer The Walking Dead!

 

Miron

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Paul Hauer schreef:

  Ik heb de eerste afleveringen van seizoen 5 nog op de HDD staan, maar ik kijk alles in één keer. 😛

  Like

 2. Bo schreef:

  Geweldige serie! Ben momenteel bij seizoen 5 X

  Like

  1. Miss Movie schreef:

   Ja hea! Ben heel erg benieuwd hoe het verhaal nu verder gaat!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.