#bioscooptip: Jupiter Ascending

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

TGIF! Is jullie week ook weer voorbij gevlogen? Zoals je van ons op vrijdag bent gewend, een tip voor in de bioscoop dit weekend. Of dat weekend erna, dat mag natuurlijk ook! 🙂 We beginnen met de trailer van Jupiter Ascending:

Jupiter Ascending draait om (planeten-woordgrap) Jupiter Jones, gespeeld door Mila Kunis. Tijdens haar geboorte staan de sterren zo, dat alles erop wijst dat zij voorbestemd is voor grootste dingen. Jones merkt hier natuurlijk niks van en leeft gewoon haar leven. Totdat Caine (Channing Tatum) haar op aarde komt opzoeken en vertelt hoe de vork in de steel zit. Jones’ dna wijst uit dat zij dé erfgenaam is die de ontregelde kosmos weer in balans kan brengen.

Persoonlijk kijk ik best wel uit naar deze film. De trailer maakt mij in elk geval erg nieuwsgierig naar het verhaal en het ziet er zeker mooi uit. Tel daar ook nog eens een hand vol goede acteurs en actrices bij en dan zou je toch verwachten dat de film niet anders dan tof moet zijn, toch?

Miron

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Paul Hauer schreef:

  Ik ga zondagochtend en ik ben heel benieuwd!

  Like

  1. Miss Movie schreef:

   Tof! We horen wel hoe ’t was! 🙂

   Geliked door 1 persoon

 2. Nostra schreef:

  Ben er meteen donderdag naar toe geweest, m’n gedachten staan inmiddels online. Kort gezegd vond ik het een heerlijke film met veel spektakel. Het verhaal is wel soapy, maar dat boeide me wat minder.

  Like

  1. Paul Hauer schreef:

   Zolang er maar geen architect in zit vind ik het allemaal prima 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.