Bloopers!

on

Zijn jullie ook zo gek op de bloopers en gag reals die soms op een dvd staan? Als ik een nieuwe dvd koop, kan ik m’n geluk niet op als er naast een making of, interviews, deleted scenes ook een hoop bloopers opstaan. Tuurlijk, de making of is ook leuk om te bekijken, maar er is niks zo leuk als de bloopers.

The other day was ik op internet aan het neuzen naar leuke filmpjes en dook ik dus de filmbloopers in. Ik kan jullie ze natuurlijk niet onthouden. Veel plezier! 🙂


Miron

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.