Het beste van 2014 – Miron

on

De laatste dagen van het jaar zijn in gegaan. Dat betekend tijd voor de lijstjes! Zo ook bij Miss Movie. We zetten onze favorieten op film/seriegebied van het afgelopen jaar voor je op een rijtje en vertellen je waar we het meest naar uitkijken in 2015.

Dit zijn mijn top 3’s van het afgelopen jaar (in willekeurige volgorde!). Gisteren las je die van Marieke, morgen staan de top 3’s van Emmy in de planning.

Favorieten van 2014:Sherlock2

 1. Sherlock – Met Bennedict Cumberbatch als Sherlock en Martin Freeman als John Watson. Mijn vriend en nichtje hadden deze serie al bekeken en waren allebei laaiend enthousiast. De eerste aflevering was even wennen, want Sherlock is een wel beetje vreemd. Maar daarna, ver-slaafd. Wat een toffe serie weer van de BBC. Er zijn nu 3 seizoenen uit, het vierde seizoen komt waarschijnlijk pas in 2016. Er staat wel een kerstspecial in de planning voor kerst 2015. Nog even afwachten!
 2. Guardians of the Galaxy – Daar is ‘ie weer. Films van Marvel zijn gewoon tof en dit deel was/is geen uitzondering. Over de soundtrack schreef ik eerder al een review.
 3. Gone Girl, How To Train Your Dragon 2, Fury en Divergent

 

Waar ik naar uitkijk in 2015:

 1. Games of Thrones, seizoen 5  – In 2014 was seizoen 4 op HBO te zien. Zo jammer dat ieder seizoen maar 10 afleveringen is, het is zo weer afgelopen. Nog langer duurt het wachten dan op het vervolg. 5 april 2015 is de eerste aflevering van seizoen 5 te zien. Spannend!
 2. The Walking Dead – Ook vervelend is zo’n feestdagenstop midden in het uitzenden van een seizoen. De seizoensfinale van The Walking Dead was natuurlijk veel te spannend en daarom wil je door blijven kijken. Het vijfde seizoen gaat pas verder in februari.
 3. Avengers: Age of Ultron – Dit krijg je als je alle bekende karakters van Marvel samen in een film stopt. Het ‘eerste’ deel van The Avengers was te zien in 2012. In 2015 gaat het verhaal weer verder:

Ik ben er vast wat vergeten, er waren natuurlijk veel meer goede tv-series en films dit jaar. Ik ben bijvoorbeeld nog niet naar The Hunger Games – Mockingjay part 1 en het laatste deel van The Hobbit geweest. Anders hadden ze vast in mijn lijstje gestaan.

Over mijn favoriete soundtracks van 2014 schreef ik afgelopen zondag al een stukje.

 

Miron

Bron

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Paul Hauer schreef:

  Grappig. Guardians en Gone Girl staan ook op 2 en 3 bij mij 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.