#bioscooptip: Annie

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Het is je vast niet ontgaan, filmklassieker Annie is een nieuw jasje gestoken! Annie is een weesmeisje en woont bij de gemene mevrouw Hannigan (Cameron Diaz). En dat is een behoorlijk hard knock life. Op een dag wordt Annie op straat gered door politicus Will Stacks (Jamie Foxx). Stacks’ reddingsactie komt op televisie en hij stijgt daardoor meteen in de peilingen. Deze stemmen heeft hij hard nodig om burgemeester van New York te worden. Om nog meer stemmen te verzamelen, neemt Stacks Annie onder zijn hoede (op in zijn campagne). De serieuze, strenge Will Stacks en de vrolijke Annie kunnen een hoop van elkaar leren.

Annie heeft haar rode kapsel ingewisseld voor een bos bruine krullen. Ook de bekende liedjes hebben een make-over gehad. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hieronder de trailer:

Het is misschien meer een Kerst-film, ook dit weekend na Kerst kan de film nog prima. Een vrolijke en fijne feel-goodfilm, daar zijn wij altijd gek op!

 

Miron

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marjolein schreef:

    Daar ben ik best benieuwd naar! Heb de originele film gezien en de musical, dus ben wel benieuwd hoe deze nieuwe versie is :D.

    Like

  2. Korneel Dobbels schreef:

    Ik heb de nieuwe versie een tijdje geleden bekeken. Ben je benieuwd wat ik van deze film en nog een heleboel andere vond? Neem dan zeker een kijkje op mijn blog 😉 https://korigineel.wordpress.com/2015/03/08/recensie-de-beste-en-slechtste-films-sinds-2010/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.