#bioscooptip: You’re not you

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Pianiste Kate (Hilary Swank) krijgt op haar 35e te horen dat ze lijdt aan de ziekte ALS. Na anderhalf jaar gaat het dusdanig slecht met haar dat Kate en haar man Evan (Josh Duhamel) op zoek gaan naar iemand die Kate kan helpen in haar dagelijkse leven. Studente Bec (Emmy Rossum) reageert op de vacature en komt fashionably late langs. Ze is totaal niet zoals de anderen en zoals je wel een beetje kunt verwachten, wordt ze door Kate uitgekozen. Het verhaal is gebaseerd op het boek ‘You’re not you/Jij bent mij’ van Michelle Wildgen.

Een heftig en zeker niet doorsnee verhaal. Ik moest meteen aan de Franse film ‘Intouchables’ denken (goede film!). Op internet zijn de meningen over de film erg verdeeld. Ben je in de mood voor een serieuze film, dan is dit jouw film voor in de bioscoop dit weekend.

Heb je ‘You’re not you’ gezien? Ik ben benieuwd wat je ervan vond!

 

Miron

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Karlijn schreef:

    O man, deze wil ik zo graag zien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.