Bioscooptip: Their Finest

Een hartverwarmende film over de kracht van cinema. Tegen de achtergrond van Londen in de Tweede Wereldoorlog ontvouwt Their Finest zich als een romantisch en komisch drama over een groep filmmakers die worstelt om een inspirerende film te maken om de nationale moraal op te vijzelen.

De film brengt een ode aan de belangrijke rol die vrouwen tijdens de oorlog hierin speelden. Their Finest heeft een sterrencast met Gemma Arterton (Tamara Drewe, Gemma Bovery) als de charmante copywriter Catrin Cole. Samen met hoofdscenarist Tom Buckley (Sam Claflin, Me Before You, The Hunger Games) is het haar taak een bioscoophit te schrijven met een hoofdrol voor de in de vergetelheid geraakte acteur Ambrose Hilliard, een leuke rol van acteur Bill Nighy (Love Actually, Pirates of the Caribbean). Filmdistributeur The Searchers brengt Their Finest op donderdag 13 april uit in de Nederlandse bioscopen.

Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten, krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.